Filme

#1
ImageSinopsis:
Cand tinerii Jim, Eva, Emily si Mo il intalnesc pe William online,ei sunt sedusi de carisma acestuia.Dar William nu este ceea ce pare.El este o persoana calculata si manipulativa si nu are timp pentru persoane in lumea reala.Jim este vulnerabil si nu are nici cea mai vaga idee cat de periculoasa noua lui prietenie cu William va fii. Cand Jim ii confeseaza ca ia anti depresive, William stie ca si-a gasit victima. El jura sa il ajute pe Jim cu problema sa cu drogurile, iar restul grupului il crede pe William.Ceea ce incepe ca un sfat prietenesc pentru a-l salva pe Jim devine altceva si Eva si Mo realizeaza jocul mortal pe care William il joaca,dar rotile se invarteau deja. Jim merge pe o carare a auto-distrugerii si este pe cale sa faca ceva inimaginabil. In timp ce Eva,Emily si Mo incearca sa il salveze pe Jim, William incepe un terifiant joc de-a soarecele si pisica cu ele,urmarindu-le pe internet,inchizandu-le sistemele si despartindu-le din ce in ce mai mult de victima sa. Fantezia se intalnescu cu realitatea cand William si Jim se intalnesc fata in fata in ora de varf la metrou. Fara securitatea fara chip a lumii virtuale,totul devine adevarat.Devine acum o cursa impotriva timpului pentru a-l sava pe Jim,dar ceasul ticaie..si noi ne e teama ca cineva trebuie sa moara.
Image

Re: Filme

#5
angels & demons e un film exceptional te tine in suspans de la inceput pana la final

Ps:daca vreti filme lasati id de mess va dau o lista cu 300 de filme.Unele au si note si aproape la fiecare aveti genu din care face parte.
Image

Re: Filme

#7
Recomand K-PAX 1 film superb cu Kevin Spacey, unul dintre cei mai buni actori.
The evidence, so far at least and laws of nature aside, does not require a designer. Maybe there is one hiding, maddeningly unwilling to be revealed.
-- Carl Sagan, Pale Blue Dot

Return to “FILME”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron